ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25-06-2019

2019-06-24 10:19

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη στην χώρα μας, χωρίς ωστόσο να λείπουν και πάλι κάποιες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά. 

Συγκεκριμένα η ημέρα αναμένεται να ξεκινήσει με καλές καιρικές συνθήκες και ηλιοφάνεια. Προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στην Θράκη, την Μακεδονία και την Ήπειρο όπου δεν αποκλείεται τις θερμές ώρες της ημέρας να εκδηλωθούν μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα η ημέρα θα κυλήσει και θα τελειώσει με αίθριο καιρό και μόνο στην νοτιοδυτική Πελ/νησο ενδέχεται το μεσημέρι να βγάλει παροδική μπόρα. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΒΔ διευθύνσεις με ένταση 4-5Bf. και στο Αιγαίο από Β γενικά διευθύνσεις 5-6Bf. και τοπικά μέχρι 7Bf. 

Ο υδράργυρος σε πτώση θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 16 έως 33 βαθμούς, στα δυτικά από 18 έως 35 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 19 έως 33 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 22 έως 32 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις 5-6Bf. και στα ανατολικά παράκτια μέχρι 7Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου (στα βορειοανατολικά παράκτια η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου).

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε νωρίς το πρωί αυξημένη συννεφιά με πιθανότητα για πρόσκαιρη μπόρα. Στην συνέχεια θα επικρατήσει ο αίθριος καιρός και πάλι όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις με μικρή πιθανότητα ολιγόλεπτου και τοπικού χαρακτήρα μπόρα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β γενικά διευθύνσεις με ένταση 4-5Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας

booked.net
+21
°
C
+21°
+18°
Αθήνα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+21
°
C
+21°
+14°
Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+18
°
C
+18°
+12°
Πάτρα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών

Επαφή

Ο καιρός στην Ελλάδα