ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

2016-10-22 13:50

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός την αυριανή ημέρα στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν αν και αρχικά, θα ξεκινήσουμε αρκετά καλά στις περισσότερες περιοχές τις χώρας μας, δεν θα λείψουν και κάποιες νεφώσεις ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα, και το ανατολικό Αιγαίο. Αυτές οι νεφώσεις το πρωί θα δώσουν πιθανές μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως στο βορειοανατολικό Αιγαίο, γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι θα εμφανιστούν νεφώσεις από τα δυτικά που γρήγορα θα καλύψουν ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα καθώς και το βόρειο Αιγαίο. Αυτές οι νεφώσεις αναμένεται να είναι αρκέτα πυκνές στην δυτική Ελλάδα και προς το απόγευμα αναμένεται να δώσει μπόρες, βροχές και πιθανές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τα δυτικά της Θεσσαλίας και πιθανώς τα υπόλοιπα δυτικά ορεινά ηπειρωτικά (εκει θα είναι πολύ μικρής διάρκειας). Τα φαινόμενα εκει θα διατηρηθούν μέχρι και το τέλος της ημέρας και πιθανώς θα επεκταθούν ανατολικότερα (κεντροανατολική Θεσσαλία και κεντρική Στερεά Ελλάδα) αλλά θα είναι πολύ πιο εξασθενημένα. Στις υπόλοιπες περιοχές αρκετές νεφώσεις χωρίς όμως φαινόμενα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και το Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 2-3b. Στο Αιγαίο το βράδυ θα στραφούν σε βόριαδες με την ίδια ένταση. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 12 - 19 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 14 - 23 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 13 - 22 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 17 - 25 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 14 - 25 βαθμούς Κελσίου.

booked.net
+21
°
C
+21°
+18°
Αθήνα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+21
°
C
+21°
+14°
Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+18
°
C
+18°
+12°
Πάτρα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών

Επαφή

Ο καιρός στην Ελλάδα