ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

2016-10-19 13:49

Άστατος αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός στην χώρα μας την αυριανή ημέρα. Πιο συγκεκριμένα, η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετή συννεφιά σε ολόκληρη την δυτική Ελλάδα αλλά και στην βόρεια και κεντρική χώρα. Τα ανατολικά ηπειρωτικά καθώς και το Αιγαίο θα έχουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες καθ'όλη την διάρκεια της αυριανής ημέρας. Από κει και πέρα αυτή η συννεφιά προς το μεσημέρι θα αρχίσει να πυκνώνει ολοένα και περισσότερο στην δυτική Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχουμε από το απόγευμα μια κακοκαιρία που θα δώσει αρχικά ασθενή φαινόμενα στα νησιά του Ιονίου. Πολύ γρήγορα αυτά τα φαινόμενα θα ενταθούν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και κάποιες καταιγίδες ενώ μέχρι το βράδυ θα έχουν επεκταθεί στην Ήπειρο, την δυτική και πιθανώς κεντρική Στερεά Ελλάδα καθώς επίσης και την δυτική Πελ/νησος. Τα φαινόμενα αυτά θα διατηρηθούν και μέσα στην νύχτα προς την αλλαγή της ημέρας θα επηρεαστεί η δυτική Μακεδόνια, η Θεσσαλία και η Εύβοια (κυρίως τα δυτικά και κεντρικά τμήματα αυτής). 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 4-5b. και στο Αιγαίο θα επικρατεί ο βοριάς με ένταση γύρω στα 4-5b.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 7 - 18 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 11 - 20 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 10 - 20 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 14 - 20 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 13 - 23 βαθμούς Κελσίου.

booked.net
+21
°
C
+21°
+18°
Αθήνα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+21
°
C
+21°
+14°
Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+18
°
C
+18°
+12°
Πάτρα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών

Επαφή

Ο καιρός στην Ελλάδα