ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

2016-10-21 14:53

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός την αυριανή ημέρα στην χώρα μας. Από την μία πλευρά η κεντροανατολική χώρα θα έχει σχετικά καλές καιρικές συνθήκες με αρκετές όμως νεφώσεις. Από την άλλη όμως συνεχίζεται η μεγάλη κακοκαιρία στην δυτική χώρα. Έτσι λοιπόν η ημέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας. Αυτές οι νεφώσεις θα δίνουν από πολύ νωρίς το πρωί (σαν συνέχεια των φαινομένων που ήδη εκδηλώνονται) πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες με τις πιο έντονες να εστιάζονται σε ολόκληρο το Ιόνιο, ολόκληρη την δυτική Ελλάδα καθώς επίσης την Θεσσαλία, την βορειοδυτική Μακεδονία, την Κεντρική Στερεά Ελλάδα και την κεντροανατολική Πελ/νησο (εκεί θα είναι πιο ασθενή τα φαινόμενα). Τα φαινόμενα αυτά από το μεσημέρι και μετέπειτα σιγά σιγά θα εξασθενούν ολοένα και περισσότερο στα δυτικά ενώ μέχρι και το μεσημέρι κάποιες μπόρες δεν αποκλείεται να σημειωθούν και στην Κεντρική Μακεδονία. Μπόρες αναμένεται να έχουμε μέχρι το απόγευμα στην δυτική Πελ/νησο αλλά γρήγορα ο καιρός και εκεί θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί συννεφιασμένος καιρός με μικρά διαστήματα με ηλιοφάνεια κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις εντάσεως 3-4b. και στο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4b. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 11 - 17 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από 14 - 22  βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 15 - 22 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 15 - 24 βαθμούς Κελσίου και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 13 - 24 βαθμούς Κελσίου.

booked.net
+21
°
C
+21°
+18°
Αθήνα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+21
°
C
+21°
+14°
Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+18
°
C
+18°
+12°
Πάτρα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών

Επαφή

Ο καιρός στην Ελλάδα