ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-7-2018

2018-07-24 19:19

Κακοκαιρία περιμένουμε σε γενικές γραμμές αύριο Τετάρτη στην χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα αν και η ημέρα θα ξεκινήσει αρκετά καλά στις περισσότερες περιοχές (στα βόρεια ηπειρωτικά θα έχουμε από την αρχή της ημέρας τοπικές νεφώσεις που ίσως δώσουν τοπικές μπόρες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία) τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις που θα δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά τμήματα και στην Κρήτη. Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού αργά το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5-6b. και στο Αιγαίο μεταβλητοί 3-5b. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 16 - 30 βαθμούς, στα δυτικά από 17 - 30 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 17 - 34 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 19 - 30 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 21 - 33 βαθμούς Κελσίου. 

Αύριο Τετάρτη στην Αττική αρχικά περιμένουμε σχετικά καλό καιρό με λίγες μόνο νεφώσεις. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικού χαρακτήρα μπόρες και πιθανές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας χωρίς όμως να ξεπερνούν τα 3b. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 - 30 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη αύριο περιμένουμε αρχικά λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Γρήγορα προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις που θα δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-4b. και σταδιακά θα στραφούν σε νοτιάδες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  20 - 29 βαθμούς Κελσίου.

booked.net
+21
°
C
+21°
+18°
Αθήνα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+21
°
C
+21°
+14°
Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+18
°
C
+18°
+12°
Πάτρα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών

Επαφή

Ο καιρός στην Ελλάδα