ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-02-2019

2019-02-16 17:14

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός στην χώρα μας την Κυριακή με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί σχεδόν σε ολόκληρη την ηπειρωτική και νησιωτική χώρα ενώ στην ανατολική Στερεά Ελλάδα και την ανατολική Πελ/νησο θα έχουμε τοπικές συννεφιές. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει η Κρήτη καθώς εκεί θα συνεχιστούν οι βροχές οι οποίες τοπικά δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν έντονο χαρακτήρα αλλά και εκεί από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα αποκτούν ολοένα και πιο τοπικό χαρακτήρα και μέχρι το βράδυ θα έχουν σταματήσει. Αξιόλογες χιονοπτώσεις μάλιστα θα παρατηρηθούν στα ορεινά του νησιού από τα 900μ. και ψηλότερα

Σημαντική θα είναι η εξασθένιση των ανέμων στο Αιγαίο οι οποίοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις μη ξεπερνώντας τα 5-6bf. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες γενικά διευθύνσεις με μέγιστη ένταση τα 5bf. 

Ο υδράργυρος θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -2 έως 13 βαθμούς, στα δυτικά από 0 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από -1 έως 12 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 4 έως 13 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Αττικής την Κυριακή περιμένουμε νεφώσεις στην αρχή της ημέρας που σταδιακά θα δώσουν την θέση τους σε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΒΑ διευθύνσεις 4-5 και ενδεχομένως στα ανατολικά παράκτια 6bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης την Κυριακή περιμένουμε αίθριο καιρό καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια πρόγνωσης - άρθρου: Ιωάννης Μπουσάκας

 

booked.net
+21
°
C
+21°
+18°
Αθήνα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+21
°
C
+21°
+14°
Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+18
°
C
+18°
+12°
Πάτρα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών

Επαφή

Ο καιρός στην Ελλάδα