ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/01/2019

2019-01-20 14:22

Πρόσκαιρη υποχώρηση των φαινομένων περιμένουμε στην χώρα μας την Δευτέρα ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/01/2019

Νωρίς το πρωί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές με γρήγορη όμως βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε αρκετά καλό καιρό με λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Μετά το μεσημέρι θα αρχίσει να συννεφιάζει από τα δυτικά προς τα ανατολικά και το βράδυ θα εκδηλωθούν αξιόλογες βροχές στα νησιά του Ιονίου και τα παράκτια της δυτικής ηπειρωτικής χώρας. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΝΑ διευθύνσεις στο Ιόνιο 4-5bf. και από διάφορες διευθύνσεις στο Αιγαίο 3-4bf. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -4 έως 12 βαθμούς, στα δυτικά από 0 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 0 έως 15 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 15 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Κυριακή περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια ενώ από το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια ενώ το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου. 

Μείνετε συντονισμένοι στο hellasmeteo καθώς τις επόμενες ημέρες το καιρικό ενδιαφέρον είναι εξαιρετικά μεγάλο ενώ θα εκδωθούν και έκτακτα δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. 

Επιμέλεια άρθρου: Ιωάννης Μπουσάκας

booked.net
+21
°
C
+21°
+18°
Αθήνα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+21
°
C
+21°
+14°
Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+18
°
C
+18°
+12°
Πάτρα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών

Επαφή

Ο καιρός στην Ελλάδα