ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/01/2019

2019-01-18 12:37

Αρκετά μουντό θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού και το Σάββατο στην χώρα μας χωρίς να λείπουν οι βροχές κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία παραμένει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/01/2019 

Συννεφιασμένος αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός στην χώρα μας χωρίς να λείπουν και ενδιάμεσα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Αυτή η συννεφιά θα είναι αρκετά πυκνή στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Μακεδονία (κυρίως την Φλώρινά), την δυτική Στερεά και την δυτική Πελ/νησο και θα δώσει βροχές που κατά διαστήματα θα είναι έντονες αλλά και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές με τα φαινόμενα να διατηρούνται καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Βροχές μικρότερης έντασης και διάρκειας θα εκδηλωθούν επίσης στις βόρειες Κυκλάδες, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και την Θράκη (κυρίως στον Έβρο). Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας από τα 1200μ. και πάνω. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν διευθύνσεις στα πελάγη, 5-6bf. στο Ιόνιο και 4-5bf. στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει μεταβολή και θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -3 έως 12 βαθμούς, στα δυτικά από 0 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από -2 έως 15 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 7 έως 15 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική το Σάββατο περιμένουμε νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι 3bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο περιμένουμε νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με μικρή πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες ασθενείς βροχές το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς και κατά τόπους άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου. 

Επιμέλεια άρθρου: Ιωάννης Μπουσάκας

booked.net
+21
°
C
+21°
+18°
Αθήνα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+21
°
C
+21°
+14°
Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+18
°
C
+18°
+12°
Πάτρα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών

Επαφή

Ο καιρός στην Ελλάδα