ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 09-01-16

2016-01-08 15:00

Πολύ καλά αναμένεται να ξεκινήσει η αυριανή ημέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με την ηλιοφάνεια να επικρατεί από τις πρώτες και όλας πρωινές ώρες. Εξαίρεση αποτελεί η δυτική Ελλάδα η οποία θα ξεκινήσει με συννεφιά, πιο πυκνή στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και γενικότερα εκει καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια παροδικά φαινόμενα ασθενή κατά βάση και τίποτα άλλο. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι και κυρίως μετά από αυτό, αυτή η συννεφιά αναμένεται να κινηθεί ανατολικότερα και μέχρι το βράδυ θα έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας εκτός από την βόρεια Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα. Αυτή η συννεφιά όμως δεν θα είναι ικανή να δώσει το οποιοδήποτε φαινόμενο πέραν της δυτικής Ελλάδας όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

Όσον αφορά τώρα τους ανέμους, αυτοί θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και στο Αιγαίο και στο Ιόνιο, με την διαφορά ότι στο Ιόνιο η ένταση τους δεν θα ξεπερνά τα 3-4b. ενώ στο Αιγαίο και κυρίως στην βόρεια πλευρά της Κρήτης και στο νότιο τμήμα των Κυκλάδων, η ένταση θα φτάνει πιθανώς και τα 6b. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις εντάσεως 2-3b. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου (στο βόρειο τμήμα του Έβρου η ελάχιστη θα φτάνει τους -5) στην δυτική χώρα από 2 - 18 βαθμούς Κελσίου, στην κεντρική και νότια χώρα από 3 - 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 8 - 16 βαθμούς Κελσίου ενώ στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 5 - 16 βαθμούς Κελσίου.

booked.net
+21
°
C
+21°
+18°
Αθήνα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+21
°
C
+21°
+14°
Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών
booked.net
+18
°
C
+18°
+12°
Πάτρα
Τρίτη, 14
Πρόγνωση 7 ημερών

Επαφή

Ο καιρός στην Ελλάδα